Невиждан фурор предизвика преди дни в Етрополе годежът на сина

...
Невиждан фурор предизвика преди дни в Етрополе годежът на сина
Коментари Харесай

Софка пръснала цяло състояние за годежа на Лоренцо

Невиждан възторг провокира преди дни в Етрополе годежът на сина на Софи Маринова – Лоренцо, и избраницата му Мария.

Певицата посрещна младите и гостите им с оркестър пред блока, в който наследникът ѝ е израснал, стана ясно от клипчета в обществената мрежа, написа Факти.бг.

Бесен кючек се иви над множеството и по терасите наизскачаха съседи да гледат сеира. Софи запя на златния си микрофон, като понякога ръсеше поздравления към бъдещите младоженци, сватове, синът ѝ кършеше снага до нея, вдигнал ръце нагоре, паралелно до родственици и другари.

Изморените от празнуване можели да се поддържат с напитка от отрупаните маси, подредени пред блока. Малко по-късно народът се изнесе в необятен ресторант, където се състоя същинският ваучър. Отрупани маси с храна и алкохол, декорация, оркестър в цялостен състав, два дизайнерски тоалета за булката – София не е щадила средства за нищо. Спретна годеж като женитба за сина си. С какъв брой тъкмо пари се е изръсила е мистерия, само че измежду догатките е и сумата 50 бона.

„ Сега си имаш още една майка и тате “, провиква се Софи на микрофона към този момент в ресторанта, където продължи да поздравява сватовете наедно с бъдещите младоженци. На живо в обществената мрежа предаваше кумата на Софка – Преслава, която присъстваше с мъжа си Павел.

Добричлийката бе съпричастна с насладата на приятелката си и цяла вечер съвсем не седна. Или танцуваше с вързан шал на кръста като професионална кючекиня, или пееше за наслада на многото посетители и младоженците.

В програмата взе участие и диджей Дамян. С пачка в едната ръка и микрофон в другата, шоуменът и артист танцува кючек с дребен танцьор, който очевидно бе саморасъл гений. Момчето впечатли всички с хореографията си. Даже в един миг някой подаде банкнота и на него. Сред присъстващите бе ѝ Петър – барабанист от някогашния оркестър „ Орхидеи “, баща на младоженеца и на огромната обич на майка му – доведения ѝ наследник Дачо.

Както е известно, откакто преди време се раздели с Петър, Софи се залюби с един от двамата му синове от предходен брак. Певицата живя 4 години с доведения наследник Дачо. Междувременно Петър се влюби в друга жена, която има пораснала щерка от предходен брак. Така че, когато Дачо се прибра при татко си след раздялата със Софи, бързо попада в плен на нова обич. Днес Дачо е благополучен с доведената си сестра, която му е брачна половинка и имат дете.

Въпреки комплицираните връзки в фамилията в никакъв случай не е имало драми. Всички се схващат прелестно и доста се обичат, пролича и на годежа на Лоренцо.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР