Невероятно решение взе Петер Щьогер, треньорът на Кьолн“. За да

...
Невероятно решение взе Петер Щьогер, треньорът на Кьолн“. За да
Коментари Харесай

Играчите на „Кьолн“ тренират с „пъпеши“

Невероятно решение взе Петер Щьогер, треньорът на „ Кьолн “. За да се научат играчите му на централизация за мача с БАТЕ (Борисов) в Лига Европа, той ги накара да упражняват с … „ пъпеши “. Специалните топки наподобяват жълтеникавия плод.
„ Те не падат обикновено на тревата и провокират футболистите към непривични обстановки “, изясни Щьогер. В Бундеслигата „ Кьолн “ завоюва единствено 1 точка в 8 кръга. А в Лига Европа към този момент подреди две загуби.
„ Козлите “ по всяка възможност няма да си върнат словенския нападател Миливое Новакович. Бившият ас на „ Литекс “, който към този момент е на 38 години, предложи да играе без пари за тима, в който записа най-силните си години.
„ Арсенал “, противникът на „ Кьолн “ в групата на Лига Европа, гостува на „ Цървена звезда “. Преди мача именитият чешки вратар Петер Чех пусна своя фотография в инстаграм по какъв начин загрява с топчета за тенис на маса. Специална машина ги изстрелва към него и той би трябвало да ги улови. След като не съумя да се класира в Шампионската лига, „ Арсенал “ започва с 2 победи в Лига Европа.
В същото време бъдещият противник на „ Хофенхайм “ – турският „ Истанбул ББ “, е с по-висока междинна възраст от треньора на немците Юлиян Нагелсман. Младият експерт е едвам на 30, а тази на турците в предния мач против „ Брага “ е била 31,4 години.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР