Невероятно, но факт: сякаш до вчера бяхме на плажа, а

...
Невероятно, но факт: сякаш до вчера бяхме на плажа, а
Коментари Харесай

Топ 10 филми, с които да загреем за Хелоуин

Невероятно, само че факт: като че ли до през вчерашния ден бяхме на плажа, а ето ни през днешния ден - към този момент мислим за Хелоуин. само че в случай че се абстрахираме от очевидното, в реда на нещата е да се подготвим за празника уместно. Оставете сладките работи от магазините, така и така единствено се дебелее от тях, приказваме за филми!

Представяме ви нашия персонален топ 10 на филмите, които наложително би трябвало да гледате преди Хелоуин:

10 Семейство Адамс

Няма да конкретизираме кой - всичките са класика. Разбира се, започнете с този от 1991 година Струва си - Хелоуин не са единствено хорър филми, а " Семейство Адамс " е супер за задачата - фамилен, занимателен, цялостен с комизъм и положително въодушевление.

9 Поличбата

Филмът е от 1976 година и заслужава изцяло определението " класика ". Дори и да не сте почитатели на хорърите, считаме, че всеки киноман би трябвало да е гледал този филм.

8 Привидения в замъка

 

Дисни рядко вършат подобен вид филми, само че когато ги вършат, ги вършат, както би трябвало! Класиката с Еди Мърфи хем държи на тръни, хем е много занимателна. Може да я гледате даже с баба си!

7 Петък 13-ти

Тук са цяла поредност от 12 кино лентата, само че в случай че нямате време, и първата ви стига. В началото ще видите щастливи младежи на летен лагер, само че... дано не забравяме, че филмът е в рубрика " Подходящи за Хелоуин ".

6 Бягай!

Филмът е сранвително нов, от 2017 година, само че бързо стана класика в хорър жанра. Всичко стартира прекомерно съвременно - малко расизъм, малко необичайно отношение към тъмнокожите, само че след това... неслучайно името на кино лентата е " Бягай ".

5 Едуард Ножиците

Нито е хорър, нито е комедия. Класиката " Едуард ножиците " си е същинско фентъзи с сантиментални нотки. Е, трябват и такива филми!

4 Ловци на духове

Филмът е супер, в случай че желаете да гледате нещо с цялото семейство. Забавен е, остарял е, само че кой не обича старите занимателни филми?

3 Чудовище: Историята на Джефри Дамър

Сериалът е от тази година, само че си коства да го гледате. Неслучайно всички приказват за него. В него няма прекалено много хорър, само че това не го прави по-лек.

2 Хелоуин

 

Цялата поредност! Неслучайно филмите носят това име и неслучайно са безконечна класика за празника.

1 Фокус-мокус

Филмът от 1993 година се снабди със свое продължение през актуалната. И вторият става, само че първият си е същинска класика и положително затопляне за коледния маратон. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР