Невероятни рокади в политическите пристрастрия демонстрират част от звездите на

...
Невероятни рокади в политическите пристрастрия демонстрират част от звездите на
Коментари Харесай

Новите агитатори на партиите - позалезли звезди

Невероятни рокади в политическите пристрастрия показват част от звездите на родния шоубизнес в последните седмици около разгара на предизборната акция. Нечувана поддръжка от потвърдени рокаджии към поп-фолк изпълнител-политик и естрадни завои към ГЕРБ и Българска социалистическа партия, да вземем за пример, втрещиха гласоподавателите. 

Така ненадейно хардрок бандата " Ахат " вместо да пропагандира за някоя от партиите вдясно, каквито биха били упованията, се присламчи към ИТН и " Ку-ку бенд " на Слави Трифонов за пропаганда преди вота на 2 октомври с безвъзмезден концерт.

Звездомир Керемедчиев, фронтменът на групата с богато музикално минало, ще пее паметната " Черната овца " пред почитатели на " Едно ферари с цвят червен " и " Тайсън кючек ". 

Примата на българската сцена Лили Иванова пък показва необятни политически пристрастия - в случай че в предишното изпълняваше по 2-3 части пред другарите от Българска социалистическа партия в предизборни манифестации и концерти, в този момент отхвърля да пее за съответна групировка.

Но за сметка на това с необятна усмивка се снима и до водача на ГЕРБ Бойко Борисов, и до някогашния длъжностен министър председател и сегашен ръководител на " Български напредък " Стефан Янев.





По наша информация обаче нито ГЕРБ, нито генералът са съумели да я привлекат за политическата идея за идния избор. 

За сметка на това братя Аргирови са засвидетелствали поддръжката си към партията на Борисов. Новината разкри ораторът в Народното събрание до момента Тома Биков, който сподели фотография с гласовитите емблеми на 80-те и 90-те години у нас в попмузиката и й постави заглавие: " Две е повече от едно ". 



Голямата изненада обаче пристигна от закичването на известния артист Николай Урумов с цветовете и номера за изборите на русофилската " Възраждане " на Костадин Костадинов.



Той се включва в акцията със театър, носещ същото име като това на партията и намерено пропагандира за националистите, което провокира мощно поляризирани реакции в мрежата. А симпатизантите на " Възраждане " ще могат да го гледат гратис в Плевен. 

" Продължаваме промяната " към този момент не се кичи с лика на нито една известна звезда от естрадата или театъра, само че пък залага на рокаджийски части и балади - знаци на демократичните процеси от 90-те години, което провокира негодуванието от страна на Съюз на демократичните сили.

Българска социалистическа партия отдели най-вече пари до момента за хонорара на Миро, който поради лели и баби социалистки на обичайния събор под връх Бузлуджа в края на юли. Концерти обаче за другарите, освен това безвъзмездни, в границите на акцията не се плануват. 



В Движение за права и свободи също странят от музикални прояви с съответни реализатори, само че пък водачът на Движението Мустафа Карадайъ показва нелошо познаване на стъпките на правото хора преди няколко дни при една от предизборните си срещи из страната. 

ТЕМА преди 41 минути 659 преди 5 часа 632 преди 1 ден 3717
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР