Невероятен“ дядо беше убит, докато поставяше 20-футов пилон за флаг

...
Невероятен“ дядо беше убит, докато поставяше 20-футов пилон за флаг
Коментари Харесай

Дядо беше убит с ток и убит, докато се опитваше да постави 20-футов пилон за флаг в градината си

„ Невероятен “ дядо беше погубен, до момента в който поставяше 20-футов стълб за байрак в градината си, разкри следствие.

Бащата на три деца Иън Робъртс поставяше стълба като изненада за жена си. Стълбът обаче влезе в контакт с въздушните електрически линии и той за жалост умря от токов удар.

69-годишният мъж се надяваше да лети с Union Jack и аления змей на Уелс вкъщи си в Англиси. Но следствието откри, че някогашният футболен арбитър е умрял при нещастието с токов удар, когато е докоснал кабела, минаващ през острова.

Говорейки по това време, неговата съкрушена брачна половинка Джули сподели: „ Това е с огромна горест и натежало сърце че би трябвало да кажа на всички наши другари, че през вчерашния ден моят необикновен брачен партньор умря. Иън беше обичан и почитан от толкоз доста хора, че сме надълбоко шокирани от неочакваната му гибел. "

След случая Иън „ умря трагично в дома си “. Той беше разказан като „ обичания брачен партньор на Джули, любящ татко на Джейми, Адам, Кери и кучето Рокси. Горд тайди за всичкит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР