Неверният съпруг на плеймейтката Джулиана Гани - Илиян Найденов, обвини

...
Неверният съпруг на плеймейтката Джулиана Гани - Илиян Найденов, обвини
Коментари Харесай

Яневски призна за Джулиана Гани

Неверният брачен партньор на плеймейтката Джулиана Гани - Илиян Найденов, упрекна жена си, че въртяла обич със Станислав Яневски. Звездата от " Хари Потър " съобщи, че не му се харесва името му да се замесва в сходни интриги:

„ Познаваме се, само че нямам нищо общо с нея. Човек не може да изпие кафе с някого и незабавно да не тръгнат клюки… Винаги съм странял от общественото пространство тъй като такива трудове изобщо не са по усета ми! “, добави Стан по тази причина, че бе забъркан в грандиозния скандал сред риалити звездата и мъжа й Илиян Найденов, написа LifeOnline.bg. След като бе изловен да флиртува с непозната в мрежата, пишман диетологът от Монтана разгласи, че Яневски е новодошлият в живота на Гани, който спи с нея.

" Няма нищо правилно в изказвания на този човек, който дори не познавам. С Джулиана се знаем от дълго време, само че не сме гаджета, нито спим дружно. Приятели сме. Вярно е, че бях с нея в Монтана. Тя имаше потребност от транспорт до такава степен. Помоли ме да отидем. Не бяхме сами. Имаше и други хора - другари на Джулиана. Как връзка ще имам с нея? Аз през множеството време съм в чужбина ", обяснява екранният Виктор Крум.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР