Невъзможно е да се устои на влиянието на ретроградния Юпитер

...
Невъзможно е да се устои на влиянието на ретроградния Юпитер
Коментари Харесай

Задава се ретрограден Юпитер: как ще се отрази това на всяка зодия?

Невъзможно е да се устои на въздействието на ретроградния Юпитер - човек може единствено да се възползва от отворените вероятности и да вземе поради всички рискове, които идват с противоположното придвижване на планетата.

От 10 април до 10 август 2019 година всички попадат под въздействието на ретроградния Юпитер. Това астрологично събитие е изпълнено с непредсказуеми съдбовни обрати и деликатни обстановки.

Планетата ще се разгърне на 10 април под знака на Стрелец, който предвещава обещаващи благоприятни условия в региона на кариерата, връзките и духовния напредък. Ретроградният Юпитер ще отстрани бариерите, които ни държаха за дълго време и ще възвърне справедливостта.

 планети космос юпитер Istock

До 10 август 2019 година ще продължи позитивното въздействие на ретроградната планета, което ще помогне за превъзмогване на проблеми, за разширение на опциите, за реализиране на някаква непоклатимост и за създаване на солидна основа.

През тоиз интервал са вероятни огромни триумфи и достижения. Основният съвет на астролозите за всеки знак на Зодиака е да събере цялата си воля и да се придвижи към задачата, без да обръща внимание на отрицателните въздействия.

Но по какъв начин тъкмо ще се отрази ретроградният Юпитер на всеки знак от зодиака, разберете ТУК >>>

 планети космос юпитер Istock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР