Невъзможно е да се състави правителство в рамките на това

...
Невъзможно е да се състави правителство в рамките на това
Коментари Харесай

Карадайъ: Невъзможно е да се състави правителство в рамките на това Народно събрание

" Невъзможно е да се сформира държавно управление в границите на това Народно заседание ", съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след консултациите при президента Румен Радев.

На консултациите обсъдихме и възможната неспособност да се излъчи държавно управление и да се отиде вероятно на избори, посочи той.

Народната сентенция гласи, че къщата е такава, каквато е основата, а основата на това Народно събрание потегли на реваншизма, на опълчването, омразата, лъжата, арогантността, на самодостатъчността. Обобщено казано – неналичието на разговор.
Видяхме, че при съществуването на толкоз доста рецесии от политическа гледна точна е обикновено властимащи и съпротива да са в разговор в търсене на решения. В момента освен, че липсваше и имаше отвод от разговор на властимащи и съпротива, само че последните дни видяхме, че вътре в ръководещата коалиция също не е имало разговор. Основата на 47-ото Народно събрание е такава, че няма по какъв начин да излъчи устойчиво държавно управление, разяснява ръководителят на Движение за права и свободи.

По-правилно е всички да си вземем поука и от уроците от последните 12-13 години, от моделите и методите за правене на политика. Както занапред се вижда, еднопартийно ръководство няма да има и би трябвало да заложим на разговора още занапред, още преди старта на предизборната акция. След изборите без значение кои ще бъдат в идващите Народно събрание, разговорът ще бъда наложителен, означи още Карадайъ.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/602784884391312/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР