Неваксинирани албански студенти не бяха допуснати във Факултета по природни

...
Неваксинирани албански студенти не бяха допуснати във Факултета по природни
Коментари Харесай

Сблъсъци в Тирана между полицията и неваксинирани студенти, недопуснати в университета

Неваксинирани албански студенти не бяха позволени във Факултета по естествени науки в Тирана , което докара до конфликти сред тях и защитата на образователното заведение, която повика на помощ и полицията, заяви " Албениън дейли нюз ".

Местни медии осведомят, че студентите са блокирали автомобилното придвижване пред Факултета по естествени науки в албанската столица. Недоволни от решението на здравните управляващи да не ги пуснат да влязат в аудиторията, неимунизирани студенти са препречили пътя, а в региона са ситуирани доста полицейски чиновници.

Решението би трябвало да бъде в образование онлайн, съобщи един от протестиращите студенти. Те ни оставиха без отговор, ние би трябвало да знаем по какъв начин ще бъдем третирани, това са неупълномощени хора, те не схващат документите, които студентите им демонстрират, недоволства студентът.

Zапочва новата академична 2021-2022 година в Албания след отлагането ѝ от 11 октомври поради дребния брой имунизирани студенти . Съгласно въведените правила студентите, преподавателите и чиновниците в университетите в Албания би трябвало да имат документ за имунизация против COVID-19 или всяка седмица да си вършат тест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР