Неутрализираха канал за трафик на наркотици, преминавал транзитно през България.

...
Неутрализираха канал за трафик на наркотици, преминавал транзитно през България.
Коментари Харесай

Заловиха канал за трафик на наркотици, преминавал транзитно през България

Неутрализираха канал за трафик на опиати, прекосявал директно през България. Това се е случило при взаимна интервенция на чиновници от ГДБОП, ОДМВР-Пловдив и ДАНС. Спецоперацията е осъществена след интензивно следствие по сигнал за лекотоварен автомобил, който ще транспортира стоката по Автомагистрала „ Тракия “.

В рамките на извършените дейности било открито, че опиатът е „ тръгнал “ от Западна Европа с крайната точка -  Турция.

Задържаният 47-годишен е прочут на полицията. Първата му престъпна регистрация е от 1994 година

След определяне на транспортното средство, което се е движело по автомагистралата, то било спряно за инспекция в региона на 125 км на аутобана - посока Бургас. Шофьорът е 47-годишен македонец, осъждан за контрабанда. При последвалото претършуване на автомобила екипите са разкрили общо 24 кашона, цялостни с пакети, съдържащи марихуана. Иззетото наркотично вещество надвишава 130 кг.

Зам.-директорка съумява да отнеме брадвата

Арестуван е и 43-годишен от Враца, с непрекъсната адресна регистрация в  столицата. Извършено е претършуване на дома му и на тир по информация, че точно от него стоката е била натоварена в лекотоварния автомобил.

Двамата мъже са арестувани. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под управлението на Окръжна прокуратура – Пловдив.  Предстои повдигането на обвинявания на две лица.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР