Нетс нямаха думи след мача в сряда вечерта, загуба със

...
Нетс нямаха думи след мача в сряда вечерта, загуба със
Коментари Харесай

Петната защита на ръба на Нетс е последната причина, поради която сезонът се разпада: „Не можем да се откажем“

Нетс нямаха думи след мача в сряда вечерта, загуба със 105-103 от Трейл Блейзърс, се изплъзнаха по жесток метод, 14-ата им загуба в 17 мача.

Жак Вон призна, че би трябвало да има струпване на аргументи, заради които не могат да показват поредна 48-минутна игра.

Въпреки това, допускането на прекалено много битки в офанзива и неналичието на отбрана на боята бяха в горната част на листата.

„ Те съумяха да стигнат до нашия борд 36 пъти, 16 точки за втори късмет “, сподели старши треньорът. „ Всеки път, когато получите задвижвания, задвижванията, в случай че те не влязат, те ще се равняват на способността да [получавате] нападателен отскок. Ето за какво желаете момчета да вършат скокове. Това ви дава по-добър късмет да отскочите баскетболната топка.

„ Просто си помислих, че като цяло оставихме някои на масата при започване на мача, първото полувреме, с цел да знаем, от позиция на личния състав, кой ще движи баскетбола и кой може да стигне до ръба. Така че това е огромна част от отбраната на боята и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР