Netflix са добре известни с качествените продукции, които се стремят

...
Netflix са добре известни с качествените продукции, които се стремят
Коментари Харесай

Кокаиновата война продължава, но този път в Мексико

Netflix са добре известни с качествените продукции, които се стремят да вършат, а образците не са един и два. Един от тях е и сериалът Narcos .

 Какво е
Какво е " Да обичаш Пабло "

Филм за многото лица на Пабло Ескобар

В първите два сезона на Narcos видяхме в елементи какъв брой тъкмо богат, добър, само че и безсъвестен палач е Пабло Ескобар . Тук могат да се вършат известни съпоставения с " Да обичаш Пабло " , само че те няма да са изключително акуратни, тъй като фокусът е по-различен.

 Netflix не разрешава ревютата на консуматори
Netflix не разрешава ревютата на консуматори

И се подвигна олелия до небесата

Въпреки всичко, Вагнер Моура толкоз добре влезе в кожата на Ескобар, че още ни липсва. След като и мощните, и слабите години, и гибелта на колумбийския наркотрафикант бяха детайлно прегледани в два сезона, пристигна ред на трети. Там фокусът беше подложен напълно върху най-големия съперник на Пабло Ескобар в производството и разпространяването на опиати - картелът Кали.

Публикация, споделена от Narcos (@narcos) на Сеп 7, 2017 в 7:03 PDT

Със сигурност можем да кажем, че и трите сезона си заслужават гледането. Сега обаче се задава четвърти, който ще трансферира топката от Колумбия към Мексико. За голямо наше страдание Хавиер Пеня , героят на Педро Паскал, няма да бъде част от новия сезон.

Публикация, споделена от Narcos (@narcos) на Сеп 28, 2017 в 2:00 PDT

 Педро Паскал ще взе участие в продължението на
Актьор от Game of Thrones с основна роля в " Жената знамение "

Сериозна поддръжка за Гал Гадот

Но съгласно The Hollywood Reporter, щафетата от Паксал ще поемат Диего Луна ( " Кръвен татко ", 2016 г.) и Майкъл Пеня ( " Ант-Мен и Осата " ), а новият сезон ще се споделя Narcos: Mexico . Той ще ни върне към корените на опиатите в Мексико, когато не е имало проведени групировки, а просто обособени дилъри.

Публикация, споделена от Narcos (@narcos) на Юли 18, 2018 в 6:00 PDT

Тогава обаче картелът Гуадалахара стартира решително да се постанова на кокаиновия пазар, а като негов лидер ще забележим Феликс Гаярдо (Диего Луна). Основният човек, който ще се опита да разбие картела, още веднъж ще бъде сътрудник на DEA (Отдел за битка с наркотици) - Кики Камарена (Майкъл Пеня).

 Майкъл Пеня като Кики Камарена

Майкъл Пеня като Кики Камарена

Приликите с " истинския " Narcos са много, само че сигурно ще ни предложи неща, за които даже не подозираме. Най-малкото ще се върнем обратно във времето, тъй като събитията в Narcos: Mexico ще се развиват през 70-те и 80-те години на предишния век.

 Диего Луна като Феликс Гаярдо

Диего Луна като Феликс Гаярдо

 Netflix избави
Netflix избави " Луцифер "

Ще гледаме Том Елис най-малко още един сезон

Към Луна и Пеня ще се причисли и Арън Стейтън ( " Момчетата от Медисън авеню " ). Narcos: Mexico към момента няма премиерна дата, само че се чака да го забележим до края на 2018 година

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР