Нестандартна церемония по подновяване на брачните клетви организираха в Албена

...
Нестандартна церемония по подновяване на брачните клетви организираха в Албена
Коментари Харесай

Влюбени подновиха клетвите си на плажа в Албена

 Нестандартна гала по възобновяване на брачните обети проведоха в Албена за свои специфични посетители. Силке и Свен Клозе имат история, която трогна екипа на комплекса.

" Преди 5 години се омъжихме на същото място. Избрахме го, тъй като и двамата имахме тежки здравословни проблеми, които успяхме да преодолеем и взехме решение да си подарим една незабравима гала на плажа тогава, на 23 юли 2014 година. “ споделиха влюбените, които Албена зарадва с непретенциозна празнична атмосфера на 23 юли сутринта.

В ролята на свещеник влезе заместник-директорът Немски пазар Георги Минев, който сервира от името на управлението на Албена своите благопожелания за дълъг и благополучен фамилен живот. За приятната и сантиментална атмосфера се погрижиха шефът на ресторант " Елица “ Светлана Чернева и комплексният шеф Бояна Марашлиева.

Албена е желана дестинация за сватби, кръщенета и други празнични събития. Всяко такова мероприятие е неповторимо по рода си и се изпипва " от А до Я “, с цел да остави паметен позитивен спомен в съзнанието на хората, избрали ваканционното населено място за своята гала. Романтичната история на Силке и Свен Клозе е още една страница от историята на комплекса, в който всеки посетител е повече от специфичен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР