Неспособност на управляващите да вземат адекватни решения е израз на

...
Неспособност на управляващите да вземат адекватни решения е израз на
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Сегашното управление е „нехармоничен хор“, не стои стабилно срещу ГЕРБ

Неспособност на ръководещите да вземат съответни решения е израз на всякакви гласове в един дисонантен хор. Това съобщи водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева.

Тук казусът не е даваме или не даваме оръжие, а тъй като нямат ориентири кои са и по какъв начин да се оправяме с основни неща за българската стопанска система и превъзмогване на сегашните рецесии. Сегашната коалиция не можем да кажем, че стои устойчиво против ГЕРБ. Тя не е овладяла лостовете на ръководство на страната, поради липса на потенциал, което за мен е притеснително, аргументира се партийният водач.

По думите на Дончева изцепката в политиката е белег за неустойчивост, разклатеност, тъй като не си наясно със идващите ходове. А действително още сега, в който вземеш властта, всеки желае да те сменя. В практиката на дребните страни - изключително в стратегически значим район като Балканите – един управленец би трябвало да играе устойчиво, уверена е Дончева.
Тя счита, че българският народ симпатизира на Путин и има хуманно и състрадателно отношение към украинските бежанци. Но в случай че се върнем в българската история – ние постоянно вземаме неверната страна. Хората не желаят войната, няма да одобрят войната и тези, които са я запалили, само че те не желаят да бъдат въвлечени в нея. Тук става дума за това решенията да бъдат верни, само че това ще стане ясно след няколко години, разяснява политикът.

Татяна Дончева изрази и своето мнение във връзка с тематиката за газовата рецесия и спрените доставки на газ за България. От него излиза наяве, че тя продължава да симпатизира на Русия, пробвайки се да оправдае дейностите на Москва.

Притеснителен е метода по който приказваме с Русия за газа. Ние обективно сме свързани с вероятни съветски доставки. И да ни се описват неща, които ще станат след няколко години, не значи, че ние не би трябвало да имаме вид. За мен остава открит въпроса за заплащането на газа в рубли…Добре е да знаем писмото, в което се споделя по какъв начин тъкмо „ Газпром “ си показва заплащането в рубли. (…) Този въпрос би трябвало да бъде обществено пояснен, за какво би трябвало да се съдим с някого. Няма къси каузи, отсече Татяна Дончев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР