Неслучайно рибената диета е призната от диетолозите като една от

...
Неслучайно рибената диета е призната от диетолозите като една от
Коментари Харесай

Рибената диета топи до 5 кила за 10 дни

Неслучайно рибената диета е приета от диетолозите като една от най-ефективните за губене на тегло. За изгодата от морските блага като рибата и другите деликатеси, знаят всички – те са скъпи източници на протеини, съдържат по-малко мазнини, в сравнение с локалните артикули, а също и по този начин потребните Омега 3 киселини.

В допълнение рибената диета може да предотврати проблеми със сърцето, имунната система, насища организма с калций. Друг плюс на рибния хранителен режим е, че е нискокалоричен. Затова рибата е употребена постоянно като част от разнообразни други диети.

Предлагаме ви примерно меню на рибена диета. За закуска яжте кисело мляко без захар, само че да е нискомаслено, извара или 1 яйце, чаша зелен чай. Между закуската и обяда е разрешено парче риба, към 200 грама и чаша вода 15 минути след обяда, можете да подсилите организма с витамини – един портокал, грейпфрут или 2-3 кивита.

Преди да седнете на трапезата си на обяд, изпийте две чаши вода, след което можете да изядете 250 грама варена риба или морски блага – скариди, калмари. Ако нямате нерви сами да приготвяте рибата край печката, позволени са и консерви, само че в които тя е в личен сос.

 Рибената диета топи до 5 кила за 10 дни

Към обяда е добре да включите и зеленчуци: зеле, маруля, спанак, пиперки, боб, краставици, тиквички. Можете да ги консумирате както пресни, по този начин и сварени. 2 часа след обяда не приемайте никакви течности.

В 17 часа изпийте чаша вода. Вечерята е същата като обяда. Рибната диета условно може да се раздели са два стадия. Първият е от 3 дни. През тях би трябвало да прецените по какъв начин ви се отразява този хранителен режим. Ако се чувствате добре, то продължете във втория стадий, който трае от седем до 10 дни. През тях можете да загубите до пет кг ненужно тегло.

По време на рибената диета пийте задоволително вода, не по-малко от половин литър дневно. По една чаша пийте заран на гладен корем наложително. За рибната диета е потребен и зелен чай без захар.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР