Неслучайно много хора казват, че домът разкрива какъв човек сте.

...
Неслучайно много хора казват, че домът разкрива какъв човек сте.
Коментари Харесай

Махнете ги от дома си! Тези вещи издават лош вкус и бедност

Неслучайно доста хора споделят, че домът разкрива какъв човек сте. Едно жилище може да опише за вас доста повече, в сравнение с можете да си визиите. Именно поради това е извънредно значимо най-много то да е чисто и оправено. 

Има и няколко неща, които могат да скапват безусловно целия ви интериор. Може да си мислите, че тези движимости придават сексапил и уют на дома ви, само че в действителност може да се окаже, че те в действителност издават, че сте небогати. 

Големи огледала и мебели с огледални повърхности
Професионалистите и интериорни дизайнери настояват, че големите огледала в дома приказват за неприятен усет и наподобяват по-скоро вулгарно във секи един смисъл на думата. 

Огледалото на тавана в спалнята е непоносимо решение. Подобно е и това гардерoбът ви да е напълно с огледални порти. Тези мебели са доста непрактични, а повърхността би трябвало непрестанно да се почиства от праh и отпечатъци.

Спално долни дрехи от сатен
На кого му хрумна концепцията, че спалното долни дрехи от сатен е знак за разкош? Всъщност всички специалисти настояват в един глас, че в действителност богатите хора в никакъв случай няма да покрият леглото
си с такова нещо и ще предпочетат качествени завивки от памук.

Коприната също е превъзходен избор, а и приказва за огромни благоприятни условия.

Много плюшени играчки
Не забравяйте, че плюшените играчки са позволени единствено в случай че има деца. И то единствено до избрана възраст. Леглото даже и на младеж, обсипано с мечета, не приказва по никакъв начин добре. Да не приказваме, че те в допълнение събират прахуляк и могат да доведат до разнообразни болести и алергии.

Фалшификати на известни картини
Така изобщо не изглеждате като ценители, а дори тъкмо противоположното. Друго доста значимо нещо е, каквато и картина да имате в дома си, тя да е сложена в хубава, красива и скъпа рамка. 

Изобилие от декоративни възглавнички
Те естествено може да съществуват и да са част от интериора ви, само че би трябвало да внимавате с количеството им. На диваните този аксесоар може да наподобява добре, само че на леглото са като остарели и вехти, чакащи нафталина. Това от дълго време не е съвременно.

Избелял текстил
Колкото и да ви харесва тапицерията на дивана, когато тя се износи, би трябвало да промените или нея или него. Това прави мебелта да наподобява вехта, а вас небогати. Това важи и за щампи, които са били на мода преди няколко години.

Пукната посуда
Това с изключение на, че носи неприятен шанс, наподобява извънредно неприятно в очите на всеки клиент. Важно е да имате здрава и чиста посуда, даже и да не е скъпа. В днешно време могат да се намерят доста красиви и бюджетни разновидности, написа jenata.blitz.bg
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР