Платформата TikTok ще маркира съдържание, което е генерирано от изкуствен

...
Платформата TikTok ще маркира съдържание, което е генерирано от изкуствен
Коментари Харесай

Платформата TikTok ще маркира съдържание, което е генерирано от изкуствен интелект

Платформата TikTok ще маркира наличие, което е генерирано от изкуствен интелект. Адам Пресър, един от шефовете, сподели, че задачата е консуматори да са наясно кое наличие е реалност и кое не.

От компанията допълват, че TikTok е първата платформа за шерване на видеоклипове, която ползва технологията Content Credentials - отворен механически стандарт, предоставящ на издателите, основателите и потребителите опцията да наблюдават произхода на разнообразни типове наличие. Content Credentials към този момент е необятно употребен за узаконяване на цифрово наличие.

OpenAI разгласи, че ще прибавят технологията към всички изображения, основани и редактирани от DALL.E 3, най-новият им модел на изображения.

Adobe Firefly, Photoshop, Express и Microsoft Copilot вече употребяват технологията, с цел да вграждат метаданни във образното наличие, основано благодарение на техните платформи.

От TikTok споделиха още, че пускат и нов артикул, който ще може да бъде употребен в международен мащаб. Скоро TikTok ще стартира да прикрепя Content Credentials и към наличие, което може да бъде изтеглено. Целта е метаданните да могат да се четат и в други платформи.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР