Неслучайно хората казват, че очите са прозорец към душата на

...
Неслучайно хората казват, че очите са прозорец към душата на
Коментари Харесай

Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?

Неслучайно хората споделят, че очите са прозорец към душата на човек, защото взирайки се в тях, те могат да ни разкрият доста. Очите са еднa от най-красивите и изразителни елементи на човешкото тяло. Те са едно от първите неща, които ни вършат усещане при среща с някого и оказват мощно въздействие върху метода, по който го възприемаме.

Благодарение на нашите очи ние опознаваме и се радваме на света към нас. Чрез погледа си можем да кажем доста без да използваме думи, защото той разкрива вътрешните ни страсти и чувства. Често, без да го желаем, очите ни издават по какъв начин се усещаме и в какво положение сме в избран миг.

Много хора си задават въпроса дали цветът на очите има някаква връзка с характера на нашата персона и дали може ни помогне да научим повече за себе си.

Редица извършени изследвания свързват цвета на очите с избрани личностни черти. За да научите повече за своя темперамент, прочетете идващите редове, в които описваме какъв вид човек сте съгласно цвета на вашите очи.

Кафяви очи

 кафяви очи

Хората с кафяви очи са самостоятелни, уверени и решителни персони. Въпреки че са възприемани като по-малко атрактивни от останалите, те са считани за сърдечни, будещи доверие и надеждни. Имат лидерски заложби и не се поддават елементарно на пороци или пристрастявания.

За хората с мрачно кафяви очи се приказва, че са доста положителни любовници, които биха създали всичко, с цел да се усеща половинката им удовлетворена и щастлива.

Сини очи

Хората със сини очи, постоянно считани за изключително атрактивни, са отзивчиви и екстровертен вид. Повечето притежатели на очи в наследник цвят имат доста по-висока резистентност на болежка спрямо хората с други цветове на очите. Демонстрират огромна устойчивост, целенасоченост и толерантност.

Зелени очи

 пъстри очи

Хората са с очи в зелени тонове се отличават като алтруисти и показват напредничаво мислене. Те са любопитни за света към себе си, имат креативна конфигурация към живота и са доста адаптивни. Понякога могат да бъдат доста ревностни.

Лешникови/пъстри очи

Лешниковите или пъстрите очи са забавна примес от зелено-кафяви тонове и златисти оттенъци. Хората с подобен вид очи са целеустремени към реализиране на високи професионални резултати и поставят огромни старания в работата си. Те са спонтанни и с наслада се хвърлят в провокации.

Хората с повече кафяво са по-отворени към другите и обичат да са център на внимание.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР