Нещо странно се случва с водещата Деси Стоянова Водещата на Преди

...
Нещо странно се случва с водещата Деси Стоянова
Водещата на Преди
Коментари Харесай

И този ли стабилен брак се катурна? Деси Стоянова захвърли халката си

Нещо необичайно се случва с водещата Деси Стоянова

Водещата на „ Преди обед “ постоянно се е хвалила със постоянен брак. Близо 20 години тя е вярна на брачна половинка си Велислав Русев. Брюнетката постоянно се е хвалила със постоянния си брак, както и с това какъв брой доста се обичат с Велислав.

Но от 20 март Деси Стоянова няма брачна халка на пръста си. Това е удивително поради това, че през тези години сватбен живот тя в никакъв случай не я сваляла от пръста си. Когато  е на екран, даже и на фотосесии, пръстенът е бил непроменяемо на местото си.

Всичко това е документирано от предаванията й по Би Ти Ви. Но тя към този момент е изхвърлена от нея.

Журналистката е била вярна на брачната институция и на знаците на брака, като халката. Носеше я през всичките тези години и й бе вярна. Но към този момент я няма и то от няколко месеца.

От 20 март чаровната водеща освен е захвърлила халката си, само че и мъжа си от нейния профил.

Десислава постоянно пускаше фотоси от техните почивки, празници, само че в този момент Русев се е „ изпарил “ от нейната Facebook страница.

И на рождения си ден тя беше единствено в компанията на колежките си. Не е ясно защо е разривът сред съпрузите, само че нека Велислав не си е „ изгубил “ мозъка по някоя бръмчалка, кръстят се почитателите й.

Източник:Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР