Нещо ще се случи“, написа Дженифър Анистън в Инстаграм профила

...
Нещо ще се случи“, написа Дженифър Анистън в Инстаграм профила
Коментари Харесай

И Дженифър Анистън със собствена козметична марка

„ Нещо ще се случи “, написа Дженифър Анистън в Инстаграм профила си, споделяйки две фотоси от снимачна площадка. На тях беше маркиран и марката LolaVie, за който се допуска, че е новото начинание на актрисата. В профила на LolaVie има оповестени едвам три фрагмента, един от които на самата Анистън в тил, към които написа само датата 8 септември. Вероятно тогава ще бъде показана публично и самата марка.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Оказва се, че проектите на Дженифър за пускане на своя козметична марка са в развой на подготовка от няколко години. Според изследване на Page Six е подадено заявление за регистрация на комерсиалната марка под името LolaVie за козметични артикули за лице и тяло, свещи и грижа за косата още през юли 2019 година

LolaVie е и името, което Анистън даде на първия си парфюм през 2010 година Актрисата от „ Приятели “ няколко пъти е правила опити да навлезе в бюти промишлеността и очевидно е на път да осъществя тези проекти. Още не е ясно какви артикули ще има под марката LolaVie, само че евентуално ще са свързани с грижа за кожата и косата и ще се основани с отношение към природата. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от LolaVie (@lolavie)

Така Дженифър става следващата звезда със личен бюти бранд след Гуинет Полтроу, Риана, Дженифър Лопес и доста други, само че поради какъв брой са сполучливи техните марки, нямаме подозрение, че Анистън също ще реализира триумф.

За този месец това ще е следващата премиера в живота на актрисата, защото на 17 септември започва и втория сезон на сериала The Morning Show, където тя освен играе основна роля, само че е един и от изпълнителните продуценти.

 
Дженифър Анистън и имунизацията, която разделя другари
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР