Нещо невиждано досега се случи в неделния епизод на „Гласът

...
Нещо невиждано досега се случи в неделния епизод на „Гласът
Коментари Харесай

Тежката история на Сандра разтърси публиката на Гласът на България

Нещо невиждано до момента се случи в неделния епизод на „ Гласът на България “. Глас в залата помоли журито, което е в състав Иван Лечев, Дара, Галена и Любо Киров, да изоставен залата.

Менторите трябваше да излязат в 5-минутна отмора, само че останалите хора в залата бяха помолени да останат по местата си.Тогава на екрана бе пусната визитката на 19-годишната Сандра Цветанова от Перник. Момичето описа тъжната история на живота си – майка ѝ я изоставила още като бебе и не я познава, малко по-късно и татко ѝ се отрекъл от нея.

Момичето било отгледано от баба ѝ. Именно старата жена бе в публиката и случилото се бе за нея цялостна изненада, защото до преди минути внучка ѝ седяла до нея. Жената, която нямаше визия, че момичето ще се яви на кастинг, избухна в сълзи, само че малко по-късно журито се върна в залата и на сцената излезе да пее внучка ѝ. Сандра впечатли менторите с осъществяването си и всичките четири стола се обърнаха. Момичето изясни, че е приключило национално пеене в Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “ в София. След като всичките реализатори я пожелаха в тима си, то Сандра избра да отиде при Галена.

„ Искам да има доста шанс, тъй като доста компликации е имала в живота “, сподели бабата на 19-годишната певица, която очарова всички в журито с гласа си.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР