Нещо край неприятно и недопустимо се е случило в наше

...
Нещо край неприятно и недопустимо се е случило в наше
Коментари Харесай

Търговец нападнаха служител на БАБХ и полицаи с брадва

Нещо край неприятно и неприемливо се е случило в наше село.

С обвиняване за опасност за убийство срещу двама полицейски чиновници в ареста за 72 часа е амбулантен търговец от хасковското село Брягово.

44-годишният мъж е заплашил с секира служители на реда и инспектори от организацията по храните, които влезнали на инспекция в дома му по сигнал, че в двора му има противозаконен хранителен магазин.

Сигналът, че в къща в Брягово се прави нерегламентирана комерсиално активност е подаден към " Икономическа полиция “, които първо сами идват на инспекция и откакто откриват, че в действителност има хранителен магазин, те се обаждат на инспекторите от БАБХ, заяви bTV. 

Първоначално, 44-годишният мъж спомага, след което обаче когато схваща, че инспекцията ще приключи с административно наказване за него вади секира и заплашва с нея чиновниците на полицията и БАБХ.

Следва битка сред служители на реда и мъже, написа

" Двете служителки са уплашени. Случаят е извънредно противен и противен. Доста постоянно в последните години се постанова да изпадаме в такива обстановки – нападателно държание на притежатели и оператори на нерегламентирани обекти “, изясни шефът на Областната дирекция за сигурност на храните доктор Стойчо Курдов.

Към момента няма повдигнато обвиняване на 44-годишния мъж. В момента той е упрекнат единствено че е заплашил с опит за ликвидиране двама полицейски чиновници.

" Двете служителки ми обясниха, че обмислят подобен ход, само че ще изчакат прокуратурата и следствието да си свършат работата и ще подадат частен иск против лицето “, добави доктор Курдов.

Кмет на село Брягово Делчо Митев изясни, че 44-годишният мъж е закупил къщата след 15 април.

" Там, където е на ниска цена, хората купуват “, сподели още Митев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР