Нещата в Ред Бул стават още по-сложни, след като трикратният

...
Нещата в Ред Бул стават още по-сложни, след като трикратният
Коментари Харесай

Верстапен подкрепи баща си в спора с Хорнер и подклажда разцеплението в Ред Бул?

Нещата в " Ред Бул " стават още по-сложни, откакто трикратният международен първенец Макс Верстапен зае позицията на своя татко Йос по проблема с Кристиан Хорнер.

Припомняме, че след безапелационната победа на старта на новия сезон от страна на Макс, неговият татко Йос загатна, че най-хубавото за " Ред Бул " ще е Хорнер да напусне поста си.

Йос Верстапен даже съобщи, че в случай че отборният шеф не го направи, абсурдът към него може да " взриви " тима.

Естествено, че тези думи от страна на бащата на международния първенец имаха голям отзив, а запитан дали поддържа казаното от своя татко, Макс Верстапен съобщи:

" С татко ми сме доста близки, приказваме си непрекъснато и мога да кажа, че той не е измамник, стои зад думите си.

Аз няма да разясня обществено обстановката, тъй като съм фокусиран върху надпреварите и желая всичко да се взема решение вътре в тима. За мен най-важното е да има естетика и да приказваме единствено за успехите с невероятния ни болид.

Смятам, че различнията сред татко ми и Кристаин Хорнер могат да бъдат изгладени. Все отново посред им има голямо почитание.

Аз също не съм бил склонен постоянно със протичащото се във Формула 1 и от време на време в тима. Именно поради това знам, че е постоянно е добре да се организира диалог, в опит да се стигне до решение.

Факт е, че не виждам себе си във Формула 1 без двама души - татко ми и моят управител Раймон Вермюлен ".

Верстапен също по този начин нито отхвърли, нито удостовери слуховете, че разследваният президент на ФИА - Мохамед бин Сулайем, е пристигнал при него с молба за обществена поддръжка към Хорнер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР