Нещата, от които се нуждаете, винаги са в задната част

...
Нещата, от които се нуждаете, винаги са в задната част
Коментари Харесай

Подла причина супермаркетите умишлено поставят плодове и зеленчуци в предната част на магазина

Нещата, от които се нуждаете, постоянно са в задната част на супермаркета – само че има причина плодовете и зеленчуците постоянно да са в предната част.

Може би в никакъв случай не сте мислили доста за това по какъв начин е ситуиран един супермаркет, само че в последна сметка бутате количката си през всички пътеки, преди да стигнете до нужните ви скоби, съгласно един студент по архитектурен дизайн има цялата тактика зад него.

Рийвс Конъли се обърна към TikTok, с цел да разкрие психическите, както и маркетинговите аргументи за какво плодовете и зеленчуците са отпред, а нещата, от които наподобява, че имаме потребност, постоянно са на километри разстояние гърба.

Рийвс, който е учил архитектурен дизайн в института Прат, сподели: „ Количеството мисъл, което се влага в дизайна на магазин за хранителни артикули, от психическа и маркетингова позиция, е безусловно диво. Магазините за хранителни артикули ще слагат секцията за артикули навръх входа, тъй че първо ще грабнете плодовете и зеленчуците и по-късно, да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР