Несходството в характерите е най-честата причина за развод. Оказва се

...
Несходството в характерите е най-честата причина за развод. Оказва се
Коментари Харесай

Най-абсурдните причини за развод по света

Несходството в характерите е най-честата причина за бракоразвод. Оказва се обаче, че някои двойки се разделят по надалеч по-странни аргументи.

Ето топ 5 на най-нелепите мотиви за бракоразвод по света, показани от Nova.bg.

1. Да заложиш всичко

Руснакът Андрей Карпов бил привързан към хазарта. Една вечер той изгубил всичките си пари, само че вместо да спре играта, заложил брачната половинка си. По подигравка на ориста изгубил още веднъж, а съперникът му не се отказал от облагата си. Когато споделил на жена си какво се е случило, тя подала молба за бракоразвод. След формалната разлъка, брачната половинка се омъжила за индивида, който я спечелил в казиното.

Бритни Спиърс ще заплаща по-голяма прехрана на някогашния си брачен партньор

2. Фаталното кодово наименование

Двойките постоянно употребяват благи обръщения между тях. Оказва се, че играта на думи може да и има и съдбовен край за брака.

Докато ровела в телефона на брачна половинка си, израелка попаднала на контакт, записан под името „ Гуантанамо “ – името на американската военноморска база, която през 2002 година се трансформира в лагер за изолираност на извънредно рискови нарушители. Жената позвънила на номера и с изненада разкрила, че точно тя попада в телефона на половинката си под това име. Когато поискала пояснение от мъжа си, той споделил, че просто му звучало занимателно. Оправданието му очевидно не било задоволително, защото брачната половинка поискала бракоразвод.

3. Фалшива хубост

Китаец подал молба за бракоразвод, когато схванал истината за хубостта на своята брачна половинка. Когато им се родило дете, мъжът забелязал, че то не наподобява на нито един от родителите си. От боязън половинката й да не я упрекна в невярност, брачната половинка признала, че си е направила пластична интервенция на стойност 100 000 $.

Работещите в офис се развеждат по-често

4. „ 50 нюанса сиво”

Филмът „ 50 нюанса сиво “ довел до бракоразвод английска двойка. Нежната половинка предложила на брачна половинка си да пресъздадат горещите подиуми сред основните герои в лентата - Крисчън Грей и Анастейжа Стийл. Мъжът бил толкоз покъртен и погнусен от желанието на половинката си, че подал молба за бракоразвод.

5. Статус в обществените мрежи

Жена забелязала, че половинката й не си е сменил статуса в обществените мрежи от „ привързан “ на „ женен “ два месеца след сватбата. Съпругът уверил жена си, че пропускът е чиста случайност и той даже не се е сетил да официализира брака им тъкмо по този метод. Жената обаче не приела обяснението и поискала бракоразвод. Съдии няколко пъти прибирали молбата, защото причините на брачната половинка не звучали съществено. Тя обаче била упорита и в последна сметка получила бракоразвод.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР