Нешка Робева поема ансамбъла по художествена гимнастика на Германия. Това

...
Нешка Робева поема ансамбъла по художествена гимнастика на Германия. Това
Коментари Харесай

Нешка Робева е новият треньор на ансамбъла на Германия

Нешка Робева поема ансамбъла по художествена гимнастика на Германия. Това оповестиха от федерацията в страната. Легендарната българска треньорка, при управлението на която родните грации завоюваха 7 международни и 10 европейски трофеи, както и два сребърни медала от олимпийските игри, най-вероятно ще направи промени в състава на германките.

Ансамбълът ще покаже съчетанията си на Световната купа в София, която ще се организира в края на март. Пред формалния уебсайт на немската федерация Робева разгласи, че е почнала към този момент работа по новите композиции и сега с девойките отработват последните елементи.

" Радваме се, че можем да разчитаме на доста опитната и сполучлива в интернационален проект треньорка Нешка Робева. Смятам, че с нея ще успеем да реализираме нужния тласък, който е нужен, да създадем решителната крачка на интернационалната сцена ", съобщи спортният шеф на немската федерация Волфганг Уилям.

На поста Робева сменя друга българка - Екатерина Дуламова. Тя беше треньор на ансамбъла в последните две години и съумя да го класира на олимпийските игри в Рио де Жанейро. Там грманките станаха 10-и.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР