Нешка Робева остро разкритикува политическата ситуация и изборите днес.Тя изрази

...
Нешка Робева остро разкритикува политическата ситуация и изборите днес.Тя изрази
Коментари Харесай

Нешка Робева: След 5 века робство в ДНК-то ни е заложено да се съхраним

Нешка Робева остро разкритикува политическата обстановка и изборите през днешния ден.

Тя изрази разочарованието си от политиката към пенсионерите. Според нея, когато се види, че едни и същи хора гласоподават за една и съща партия 5 пъти, това значи, че гласоподавателят е безкритичен.  

Тя добави, че в продължение на 500 години под непознато господство всеки се е приспособил и в ДНК-то на българина е заложено да гледа да се запази.

" Както бай Тошо споделяше - " ще се снишим ". Да питаш другояче за какво се опасяват, за какво нашият народ не желае да мисли. Изнасят се толкоз данни за злоупотреби, закон " Магнитски ". Той си пие ракийката, до момента в който я има - ще кротува. Ако му я вземем - ще се разпалва ", сподели Робева пред bgonair.bg.

Актрисата Гергана Стоянова беше безапелационна, че хората на изкуството са дейни и с позиция.

" Да си неактивен и наскърбен - това нищо няма да промени и до нищо няма да докара. Българинът, когато става въпрос за децата му, е доста деен - ще бие доктор, здравна сестра, ще скача на учителките, които не могат да обуздаят необузданото му дете. В същото време няма да отидат да гласоподават, да създадат България по-уютен дом за своето дете. Занимават се с дребнотемие ", разяснява актрисата.

Във връзка с това дали има водачи, които да ръководят страната, тя пресметна: " Едно време имахме мъже, не можем да чакаме всички да са водачи, водач се ражда един на милион, значи имаме 6 водача и половина ".

Режисьорът Бойко Илиев разяснява, че въртележката от 5 вота е резултат и от протичащото се в световен мащаб.

" Все повече сме в трета, четвърта война и ние оставаме в нея. Можем да се лъжем, че не участваме, само че сме вътре с двата крайници. Тази борба в обществото е в резултат на огромната борба - и единственият ни късмет е да се обърнем към себе си - родината, кръвта, корените ", прикани режисьорът.

По думите му като общество не можем да си вършим изводите от грешките.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР