Нешка Робева изненадващо стана новият треньор на ансамбъла по художествена

...
Нешка Робева изненадващо стана новият треньор на ансамбъла по художествена
Коментари Харесай

Нешка Робева пое ансамбъла по художествена гимнастика на Германия

Нешка Робева изненадващо стана новият треньор на ансамбъла по художествена гимнастика на Германия, написа beautyinsport.com, базирайки се на информация в формалния уебсайт на федерацията по гимнастика на Германия.

" Германската федерация по гимнастика подхваща треньорска промяна в художествената гимнастика. Новият треньор на ансамбъла Нешка Робева заменя българката Екатерина Дуламова, която водеше ансамбъла от 2015 година ", оповестиха от немската федерация.

" Радваме се, че можем да разчитаме на доста опитната и сполучлива в интернационален проект треньорка Нешка Робева. Смятам, че с нея ще успеем да реализираме нужния тласък, който е нужен, да създадем решителната крачка на интернационалната сцена ", изясни спортният шеф на федерацията Волфганг Уилям.

Самата Робева удостовери тази информация в персоналния си профил във Facebook, където описа, че в началото е приела да сложи единствено една комбинация, само че след това е решила да одобри предлагането да поеме напълно немския отбор. До това се стигнало, откакто предшественичката ѝ отказала да работи по композициите на Робева.

" В Германия моята млада българска колежката – беше сменена с баба си. Явно на германците възрастта на треньора не им пречи. Дали скърбя за уволнението на колежката? Не! Поисках да помогна… Самочувствието й попречи да одобри протегнатата ръка. Ако е интелигентна, ще направи, по този начин нужните й заключения и ще продължи напред, приемайки обстановката, като потребен урок. Ако не – ще продължи да употребява името на българската школа още известно време и до там… А в този момент тук, аз ще се опитам да оправя непознатите бакии ", написа Нешка Робева.

Първата интернационална поява на немския отбор под нейно управление ще бъде на Световната купа в София в края на март, за която ансамбълът е деклариран и ще бъде един от съперниците на девойките от ансамбъла на България.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР