Несебър посреща днес Лудогорец в 1/16 финален мач от турнира

...
Несебър посреща днес Лудогорец в 1/16 финален мач от турнира
Коментари Харесай

Шеф в Несебър: Нереално е да очакваме победа над Лудогорец

Несебър посреща през днешния ден Лудогорец в 1/16 заключителен мач от шампионата за Купата на България, а спортният шеф на морския клуб Недялко Москов разяснява упованията си за конфликта.

" Нереално е да чакаме победа над Лудогорец. Аз персонално нямам доверие в чудеса. Пак те ще са първенци, тъй като са най-хубави. Ако има някакво оттегляне в играта им, то това се дължи на пренасищането от триумфи. Те могат да си разрешат да подценят даже Левски и ЦСКА. Онзи ден го направиха с Ботев. След 60-ата минута пловдивчани не можеха да вървят, а Лудогорец превключи на друга предавка и стигна до цялостен поврат ", съобщи Москов пред " Меридиан Мач ".

" Не знам дали ще дойдат доста почитатели, само че знам друго - едно време децата в България носеха фланелки на Гонзо и Бербатов. Сега те не познават никой от Левски и ЦСКА, а носят екипи на Марселиньо и Вандерсон. Мъчно ми е, че е по този начин. Аз обаче почитам доста Лудогорец и съм отчаян, че позволиха подобен поврат против Леверкузен. Ще пуснем някои млади момчета против Лудогорец, както го направихме преди година против ЦСКА. Сигурно техният хазаин взима колкото нашия тим. Дано въпреки всичко шансът е с нас, а за всеки случай упражняваме и дузпи ", приключи шефът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР