Нервните служители в предградията и отдалечените градове близо до Чикаго

...
Нервните служители в предградията и отдалечените градове близо до Чикаго
Коментари Харесай

Предградията спират пристигащите автобуси за мигранти след репресиите в Чикаго и Ню Йорк

Нервните чиновници в предградията и отдалечените градове покрай Чикаго и Ню Йорк не одобряват мигрантите, идващи от южната граница, на фона на опитите за заобикаляне на рестриктивните мерки за рейсове в тези два града, откривайки нов фронт в отговор на напъните, ръководени от републиканския губернатор на Тексас Грег Абът да заплати на мигрантите да изоставен неговия щат.

Реакцията в предградията идва на фона на това, което изпълняващият длъжността комисар на митниците и граничната отбрана на Съединени американски щати назовава „ невиждани “ пристигания, като броят на противозаконните влизания надвиши 10 000 няколко дни предишния месец. В продължение на месеци кметовете на огромните градове от Демократическата партия, в това число Ерик Адамс от Ню Йорк и Брандън Джонсън от Чикаго, умоляваха администрацията на Байдън за помощ за справяне с напора.

Самолет, пренасящ 355 мигранти от Сан Антонио, кацна на интернационалното летище Рокфорд в Чикаго в 1 часа сутринта на Нова година, като чиновници на Рокфорд каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР