Нервите на генерал Мутафчийски не издържаха в телевизионно интервю с

...
Нервите на генерал Мутафчийски не издържаха в телевизионно интервю с
Коментари Харесай

Мутафчийски не издържа на напрежението: Очаквам да измрат много хора! Яко да измрат!

Нервите на военачалник Мутафчийски не устояха в телевизионно изявление с Миролюба Бенатова. То бе взето в " ALTERNATIVATA " по TV1 - предаване, което бе основано от Милен Цветков и Генка Шикерова. 
" Очаквам да измрат доста хора! Яко да измрат! Ей ще видиш! ", съобщи Мутафчийски, стана и завърши диалога.  
" Вие насъсквате и говорите небивалици по медиите. Абсолютно небивалици. До такава степен, че напряко... Медиите, вие в това число и с вашите в този момент упорити въпроси, които приказваме за пробойни в системата. Системата, която реши всичките проблеми, които се явиха въз основата на други неща! Говорите нелепости, обезценявате толкоз труд ", сподели той пред Бенатова. 
Мутафчийски съобщи, че един град с доктори е бил инфектиран в Испания - общо над 30 000 души и добави, че сме страната с минимум лекари на глава от популацията, а 11 % от тях са инфектирани. Имаме и огромно брой застаряващо лекуване.
Генералът сподели още че системата съумява да наблюдава 2069 потвърдени случая и попита - на това ли викате скапана система? 
" Докато мрат моите сътрудници, вие се занимавате с нелепости и с едно моливче ми изчислявате нелепости ", обърна се той към Бенатова.
 
" На 35та минута стартира изявлението с ген. Мутафчийски. Срещнахме се през вчерашния ден, в края на изключителното състояние. Срещата беше изключителна, непланирана. Предния ден желаех от министерството на опазването на здравето да ми спомагат за изявление с някого от щаба, във връзка съответен сигнал за искане на отрицателен ПСР тест против планов банкет в болница. От Министерство на здравеопазването ме препратиха към Министерския съвет. Оттам, през пресцентъра и по каналния ред, направих същото искане, разследване, на което няколко часа преди изявлението получих удостоверение. Нямаше по какъв начин да запитвам единствено за съответния случай. Факт е, че Мутафчийски одобри да дава отговор и на други въпроси. Как и дали отговори всъщност, към този момент е друга тематика. Благодаря за интереса към работата ми. На него му благодарих за търпението, макар че най-после си потегли преди да сме завършили диалога публично ", написа Бенатова във Фейсбук.
На доста места в изявлението обаче с просто око се вижда, че има монтаж и са спестявани фрагменти. 
Сподели с твоите другари
Цялото видео вижте тук.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР