Нерегламентираното сметище на входа на Царево най-после беше разчистено, обяви

...
Нерегламентираното сметище на входа на Царево най-после беше разчистено, обяви
Коментари Харесай

Разчистено е нерегламентираното сметище на входа на Царево

Нерегламентираното бунище на входа на Царево най-сетне беше разчистено , разгласи общественикът Емил Пейчев във Фейсбук. По думите му това се е случило след на Регионалната ревизия по околната среда и водите в Бургас и след налагането на санкция , която ще бъде платена с парите на всички поданици на локалната община.

„ Сметището ще остане във визитката на общинското управление като знак на безхаберието. Защото няма по какъв начин да забравим, че най-вече боклуци на това място се генерираха от общинските строителни обекти . Няма по какъв начин да забравим, че Общината нарушаваше пред очите на всички личните си разпореждания. До такава степен, че чак бяха изхвърлили предизборни материали на „ , разяснява още той.

Според общественика е значимо, че сметището е в предишното, към този момент няма да грози и замърсява красивата природа на Царево, както и че е било демонстрирано на самозабравилите се хора , че публичният напън постоянно е по-силен от тях. Припомняме, че това е следващата победа на Емил Пейчев против Общината в интерес на жителите на Царево.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР