Неразделна с малко шише с парфюм е певицата Лили Иванова.

...
Неразделна с малко шише с парфюм е певицата Лили Иванова.
Коментари Харесай

Лили неразделна с парфюма

Неразделна с малко шише с парфюм е певицата Лили Иванова . Изпълнителката сама се издаде, че е познавач на фините аромати, като бе засечена от папараци, до момента в който го държи в ръце, научи HotArena .

Примата на българската поп музика бе снимана да излиза от вкъщи си с дребен флакон в ръка. Това не е първият път, когато тя държи ароматните шишенца покрай себе си и се освежава непрекъснато с тях.

Колеги и другари на изпълнителката споделя, че тя има хиляди такива. Лили е разпален колекционер, само че постоянно доста деликатно сортира ароматите, които да носи.

Изпълнителката има специфични аромати за сутринта, следобеда или вечерта. Дори на открито тя не излиза без някое шишенце, написа „ България през днешния ден ”. Преди дни даже бе засечена в столичен салон за хубост, където й помогнаха да избере визиите, с които ще се показа на концертите през октомври.

Тогава Лили изненада сътрудничките си с торта и скъпи бонбони, а в това време не се раздели и с обичаното си шишенце марков парфюм.

Самата изпълнителка също има персонален парфюм, създаден особено за нея–„ Голдън Лили ”. Той е на френската козметична компания „ Крес ”, само че е изключителна необичайност, откакто бе създаван едвам две години.

Лично изпълнителката е взела участие в създаването на аромата и на флакона. „ Не обичам тежките миризми, по тази причина и парфюмът ми мирише на пролетни цветя ”, разкрива тя уханието, което е избрала.

Лили и до през днешния ден продължава да събира редки аромати, а в сбирката й има и такива, които костват по няколко хиляди евро . Примата обаче деликатно сортира парфюмите и малко на брой имат опция да се допрян до тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР