Неприятното подуване на корема се дължи на събиране на газове

...
Неприятното подуване на корема се дължи на събиране на газове
Коментари Харесай

4 средства при подут корем

Неприятното отичане на корема се дължи на събиране на газове в червата. С елементарно налични и изцяло естествени средства можем да преодолеем това.
Билки 
Копърът, зеленият анасон, кимионът, пищялката са растения, които оказват помощ за освобождение на арестуваните в червата газове. Освен това те са ефикасни против спазмите, които постоянно съпътстват подуването на корема. В същото време билките понижават ферментацията на питателните субстанции и образуването на газове.

1 ч.л. от всяка от билките или от композиция, да вземем за пример сред копър и пищялка, се запарват с 200 мл вряла вода за към 10 минути. Запарката се пие след хранене на обяд и на вечеря.
Въглен от растителен генезис
Растителният въглен има пореста конструкция , което го трансформира в същинска гъба, абсорбираща непотребните чревни газове. Той сполучливо се бори и с ферментацията.

Изберете деен въглен, който е с по-силен резултат. Обикновено едно хапче от 200 или 300 мг е задоволително. Вземете две, в случай че казусът е твърдоглав. Приема се след щедро хранене или в интервали на стрес. Не надвишавайте 4-6 хапчета дневно, като ги разпределяте на разстояние от храненията и приема на медикаменти.

!!!Въгленът може да наруши салдото на чревната флора, в случай че се взима по-продължително от 15 поредни дни.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР