Неприятната миризма в хладилника може да се появи поради куп

...
Неприятната миризма в хладилника може да се появи поради куп
Коментари Харесай

Топ трикове за премахване на неприятната миризма от хладилника

Неприятната миризма в хладилника може да се появи заради куп аргументи - от остаряла храна до нередовност във вентилационната система на уреда. Често домакините не съумяват да се оправят с казуса, макар постоянното разчистване на хладилника.
Предлагаме ви няколко изпитани метода, които постоянно са ефикасни. Но в тази ситуация е наложително да се посочи и повода за казуса, както и да бъде навреме отстранена.
1. Оцет
Може да употребявате елементарен 9%-ов оцет. Разредете го със същото количество вода. Навлажнете кухненска гъба с този разтвор и с нея избършете стените и рафтовете на хладилника.
 В никакъв случай не съхранявайте тези плодове в хладилника В никакъв случай не съхранявайте тези плодове в хладилника
Плодовете би трябвало да участват във вашия дом когато и да е. Те са ключът към здравословното хранене и реализиране на баланс в организма....
2. Сода
Разтворете содата за самун в топла вода. С получената течност избършете вътрешността на хладилника. Имайте поради, че остатъците от сода бикарбонат се почистват по-трудно от оцета и може да останат по стените на уреда.
3. Активен въглен
Това естествено лекарство е отличен адсорбент, който надеждно отстрани неприятните миризми. И елементарният въглен, и аптечният деен въглен ще се оправят сполучливо с решение на казуса. Поставете го в чинийка или салфетка и я сложете в хладилника. Оставете я там, с цел да всмуква неприятните миризми. 

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР