Неприятен инцидент е претърпял вчера Георги Илиев - кметът на

...
Неприятен инцидент е претърпял вчера Георги Илиев - кметът на
Коментари Харесай

Шофьорка удари колата на столичен кмет и избяга

Неприятен случай е претърпял през вчерашния ден Георги Илиев - кметът на столичния регион " Слатина ". При спрял автомобил на червен светофар, в него се удря дама с Алфа Ромео. За благополучие няма потърпевши, само че броени секунди след случая отговорната шофьорка изчезва от местопроизшествието.

" Добре съм ", разяснява през днешния ден Георги Илиев пред Столица.bg. За злополуката той в детайли споделя в обществената мрежа. Вчера потегля на среща с другар, а се оказва в " Пирогов ". Инцидентът е станал на светофара на Т-образното кръстовище, където бул. Хенрик Ибсен продължава като бул. Петко Ю. Тодоров. " Чаках да направя ляв завой по бул. Гоце Делчев. Пред мен имаше спрял различен автомобил и се бях обърнал наляво, наведен напред, в очакване на зелената светлина, когато в управлявания от мен автомобил се заби различен. Ударът не беше доста мощен, само че несъмнено беше непредвиден. След първичния потрес, който мина за секунди, слязох от колата да видя добре ли са пасажерите в другата. Слезе и дамата, която я управляваше. Видях, че няма съществено потърпевши и предложих да преместим колите на спирката на рейсовете, с цел да освободим кръстовището. Вече светеше зелено и направих въпросната маневра, слязох от колата и, за моя огромна изненада, другата кола я нямаше зад мен - лидерката беше решила да избяга. Това се случи напълно малко след 17 ч. Обадих се на 112 и получих доста съответна реакция, операторката се интересуваше най-вече за здравето ми, свърза се с КАТ и сподели да очаквам патрулна кола. Преместих автомобила от спирката (все отново тя си е за автобусите) и съумях да намеря място за паркиране тъкмо насреща - преди спирката в противоположна посока. И зачаках... ", описа Георги Илиев.

След към час на мястото идва патрулка с служители на реда, взимат документите и няколко пъти го питат за здравословното му положение. " Адреналинът към този момент беше ме отпуснал и почвах да усещам все по-силна болежка в лявата част на кръста, с която бях поел удара заради характерната поза, която бях заел, чакайки на светофара за ляв завой. Повикаха кола за спешна помощ, която пристигна след 15-20 минути, и по предложение лекаря, който ме прегледа обширно (дори ми мери кръвно и сатурация), ме откара в Пирогов за прегледи от експерти. Към 19 часа е в " Пирогов " и 3 часа и половина по-късно, след шест рентгенови фотоси, един ултразвук, една инспекция за алкохол (показа 0,0 промила) и два прегледа от експерти (травматолог и хирург), се насочих с такси към Столична дирекция на вътрешните работи ", разказва детайлности от случая кметът на " Слатина ".

От Столична дирекция на вътрешните работи към този момент са открили автомобила, в региона на случая има видеонаблюдение. Според чиновниците на реда избягалата шофьорка може да да отнесе 6 месеца без шофьорска брошура.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР