Непрекъснато бях в контакт със служителите, които ръководеха операцията на

...
Непрекъснато бях в контакт със служителите, които ръководеха операцията на
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Петима полицаи признават, че евентуално са превишили правата си на протеста

Непрекъснато бях в контакт със чиновниците, които ръководеха интервенцията на терен, сподели още вътрешният министър
„ Не е значимо къде съм бил по време на митингите. Важно е, че бях в непрестанен контакт с виновните чиновници, които управляват интервенцията на терен ”. Това съобщи в предаването „ На фокус ” вътрешният министър Калин Стоянов.  

„ Аз съм политическата фигура в министерството, нямам отговорности да участвам на терен. Никога министър в предишното не е участвал на такова произшествие, мероприятие или събитие ”, разяснява още вътрешният министър.

Стоянов сподели, че е подал на премиера Денков информация, която самият той е получил от ръководителите, които са били на терен. Те се чули рано сутринта на идващия ден.

„ Според тях Министерство на вътрешните работи се оправи. Това споделих и на Денков. В следствие видяхме клипчетата, които се появиха за вероятно превишаване на правата на полицейски чиновници. До момента имаме открити петима чиновници на Министерство на вътрешните работи, които признават, че вероятно са надвишили своите права ”, сподели Калин Стоянов.

Той сподели, че не толерира подобен вид държание на полицейски чиновници. Извършва се инспекция на цялото мероприятие. Тя се прави от Инспектората и Главна дирекция „ Национална полиция ”. Ако се постанова, ще се сезира и прокуратурата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР