Неправоспособен водач на 52 години от гр. Брегово два пъти

...
Неправоспособен водач на 52 години от гр. Брегово два пъти
Коментари Харесай

Парадокс - два пъти за два дни хранаха мъж, шофиращ в нетрезво състояние

Неправоспособен лидер на 52 години от гр. Брегово два пъти в границите на два дни е заловен да кара лек автомобил след приложимост на алкохол. Той е арестуван в полицейския арест за период до 24 часа, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) – Видин.

На 25 август към 22:45 часа в с. Тополовец полицейски чиновник подал сигнал със стоп палка за прекъсване на лидер на „ Пежо “ с монтанска регистрация. Шофьорът не стопира и форсира скоростта. Полицейски екип последва колата и към 23:00 часа лидерът е засечен в с. Пешаково. При теста с дрегер тестът му регистрира 1.65 промила съществуване на алкохол. Той е съпроводен до Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) във Видин, където отхвърля да даде кръвна проба. Регистрационните табели на автомобила – благосъстоятелност на 48-годишна жена, са били свалени, прецизират от полицията.

Ден по-късно в с. Пешаково полицейски чиновници още веднъж засекли мъжа да кара същия автомобил без регистрационни номера. При тестване с дрегер тестът му отчела 1.41 промила. Водачът е отказал да даде кръвна проба в ЦСМП-Видин, допълват от ОДМВР.

По двата случая са формирани бързи производства, оповестява Българска телеграфна агенция.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР