Неправителствената организация Клуб ''Просперитет'' поде нова инициатива. В открито писмо

...
Неправителствената организация Клуб ''Просперитет'' поде нова инициатива. В открито писмо
Коментари Харесай

Клуб Просперитет към властта: Въведете електронно гласуване още за следващите избори!

Неправителствената организация Клуб ''Просперитет'' поде нова самодейност. В намерено писмо до Народното събрание и държавното управление от ''Просперитет'' упорстват дълго отлаганите промени в изборната ни система най-сетне да се случат.

''Настояваме да спрат " опитите " с електронното гласоподаване и то да се приложи на идващите парламентарни избори напролет на 2021! Още повече, че не е изключено те да се проведат в изискванията на усложнена епидемиологична конюнктура, в случай че прогнозите на редица здравни експерти за ''втора вълна'' от COVID-19 се потвърдят. Клуб ''Просперитет'' упорства: електронни избори СЕГА'', написа в своя Facebook профил журналистът Калин Манолов, който е един от членовете на набиращото мощ гражданско съдружие.

''След като ЦИК не одобриха в период пътната карта за въвеждането отдалеченото електронно гласоподаване (31.03), ги дадохме на съд. А в този момент са излезли с пътна карта за изпробване до 2023 г.'', възмути се различен от членовете на Клуб ''Просперитет'', а точно адв. Петър Славов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР