Неправилно спускане по водната пързалка е най-вероятната причина за нещастния

...
Неправилно спускане по водната пързалка е най-вероятната причина за нещастния
Коментари Харесай

Затвориха аквапарка в Приморско, управителят се оправдава със загиналото момче

Неправилно втурване по водната пързалка е най-вероятната причина за нещастния случай, при който е почина 18-годишен юноша - това твърди шефът на аквапарка в Приморско.

Полицията затвори атракционното заведение, съобщи Българска национална телевизия. От прокуратурата споделиха, че досега няма притеглен обвинен по случая. Според чиновници на аквапарка, момчетата не са изчакали служителя на пътеката.

Управителят Николай Михайлов сподели, че на всеки пост има охранител и че най-вероятно пързалката не е употребена съгласно напътствията.

" Неправилно втурване по пързалката от момчето, не знам от кое тъкмо момче, сега се води разследване. Има си чиновник, който разпорежда, само че доколкото разбрах, не е спазил инструцията на разпоредителя за вярно втурване, въобще не е изчакал чиновник. Доколкото разбрах, се е спуснал с главата напред ", разяснява Михайлов.

В аквапарка има ограничавания за възрастта, килограмите и растежа. 

Според шефа здравната помощ е пристигнала в точния момент. " Момчето дишаше, имаше пулс доколкото знам, беше живо ", сподели той.

От Прокуратурата в Бургас обявиха, че няма да бъде юридически втори полицейски оглед, само че назначават нова травматологична експертиза, която ще бъде подготвена най-рано на следващия ден.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР