Непознат раздели родителите, като разкри, че са се обадили в

...
Непознат раздели родителите, като разкри, че са се обадили в
Коментари Харесай

Непознат се обади в полицията, след като майка остави детето си в кола - и родителите са разделени

Непознат раздели родителите, като разкри, че са се обадили в полицията, откакто са забелязали майка да оставя детето си сама в кола - и това провокира яростен спор.

Въпросното лице видя жена да заключва колата си и да влиза в супермаркет с малко дете, считано за едно или две, оставено на задната седалка.

Предполагаме, че това беше неточност, те извикаха майката, казвайки: " О, хей, детето ви е още там. " Майката им благодари за загрижеността, само че сподели „ Ще бъда единствено за минута “ и продължи да се отдалечава.

Непознатият написа: „ Бях замаян и за секунда си помислих, че това е всичко, което мога да направя само че преди малко ми хрумна, в случай че нещо се случи, ще си простя ли в миналото?

„ Изтичах до нея и й споделих „ Мамо, ти в действителност не можеш да направиш това “, а тя сподели (перефразирам тук, беше толкоз с напрежение, че не помня тъкмо какво каза) „ Ти Очевидно сте млади, може да си мислите, че знаете всичко за родителството и развъждането на дете, само че някой ден, когато имате бебе,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР