Непоправимият женкар Благой Георгиев налази малката поп дива ! Двамата

...
Непоправимият женкар Благой Георгиев налази малката поп дива ! Двамата
Коментари Харесай

Непоправим! Благой Георгиев награби Гери- Никол и й пусна език! Шок Снимка:


Непоправимият коцкар Благой Георгиев налази дребната поп дива! Двамата пуснаха супер предизвикателна фотография в инстаграм, на която той е сграбчил през кръста певицата и я целува буйно по врата! А коментарът на ритнитопковеца към фотото е не по- малко провокационен: „ Най- добре е, когато сме себе си “.

В момента Благо Джизъса си е в България, откакто за следващ път се разделил с съветската си брачна половинка Есмер. Наскоро той за първи път призна, че с половинката му си имат проблеми. Но вместо да стои в Русия, с цел да ги позволяват дружно, Благо се е прибрал в България и вършее по нощните заведения, както постоянно.

Миналата седмица футболистът се появи в „ Като две капки вода “, където се срещнал с Гери- Никол. И, типично в негов жанр, Джизъса не пропуснал първия благоприятен случай, с цел да награби младата певица.

Съпругата му Есмер надали ще остане очарована от скандалното му държание. Но на Благой очевидно към този момент не му пука какво ще си намерения жена му. Причината за следващата им разлъка още веднъж е слабият му ангел, само че Джизъса е решил към този момент да го удари на живот и да престане да се мъчи да бъде образцов брачен партньор.

Из столичния елит настойчиво се шушука, че Благой дори към този момент си е намерил ново завладяване – красива сръбкиня, с която го срещнал положителният му другар Валери Божинов.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР