Неполучилите заветната червена роза от така жадувания в последните 3

...
Неполучилите заветната червена роза от така жадувания в последните 3
Коментари Харесай

Низвергнати ергенки „налазиха“ ВИП гостите на Цитиридис

Неполучилите заветната алена роза от по този начин жадувания в последните 3 месеца ерген Евгени „ компенсираха “ излизането си от шоуто с бодливите цветя освен с палави мнения при Цитиридис като негови посетители. Айлин, Боряна и Джия се появиха като рекламни адреналинки и „ седнаха на главите “ на звездното актьорско трио Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев-Дънди.

Преди това, напълно по момичешки, дамите кокетничеха с Цитката. Джия, да вземем за пример, съобщи, че след „ Ергенът “ е срещнала ергена си, Айлин сподели, че за нея външния тип на индивида за нея няма значение, а Боряна показа, че още веднъж би се записала за последващо ергенско риалити . Освободеното от секси дупетата им диванче след тях бе заето от младите артисти, които към този момент знаем от взаимното им присъединяване в спектакъла „ Отчаяни съпрузи “. Нищо отчайващо нямаше в момчешките закачки сред напетите мъже, които в този момент показват своя нов план по текстове на П.Г.Удхаус, написа " България през днешния ден ".

Дънди взриви публиката с новината, че е бил на кастинг за сериал за Хари Потър и е стигнал до втори кръг. Подплати това другояче достоверно изказване с… безумно смешен клип, от който стана ясно, че това е нелепа смешка. „ Дънди е най-работлив от трима ни. Де що има халтура, я взима. Никакъв позор, никакъв! “, сподели шеговито по негов адрес Бойко Кръстанов. На фона на „ холивудските изяви “ на сътрудника си Даниел Пеев Явор Бахаров бе непретенциозен. Каза, че предната вечер бил в Горна Оряховица. Участие имал. „ Един от феновете в публиката, който беше пийнал, стартира да ми приказва по време на представлението. Вече нетрезвите хора ме имат като един от тях “, показа братът на Захари Бахаров. „ Е, ти си най-известен от нас. Ама с неприятно! “, не пропусна да го бъзне Кръстанов. И добави: „ Аз пък съм си губил обувките! “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР