Непобедими и Безстрашни се изправиха едни срещу други на Арената

...
Непобедими и Безстрашни се изправиха едни срещу други на Арената
Коментари Харесай

Непобедимите отново на първо място в Игри на волята

Непобедими и Безстрашни се изправиха едни против други на Арената на най-екстремното риалити в телевизионния ефир - “Игри на волята: България. Състезателите се впуснаха в тежка втора номинационна борба на брега и във водата със залог да запазят племето си цяло. След непредвиден поврат, Непобедимите взеха първото място и се избавиха от съвет.

Въпреки голямата преднина от близо две обиколки, която Безстрашните извоюваха в гребането, строенето на стълба се оказа прекомерно сложна задача за племето. Във финалния съставен елемент Михаела и Илина не съумяха да наредят пъзела в точния момент, а племето се трансформира във второто номинирано за седмицата.

Безстрашните се срещнаха очи в очи с водещата Ралица Паскалева на родов съвет. Мненията в племето бяха раздвоени, а аргументите за номинация - изцяло противоположни. Жълтите предложиха Илина, тъй като е пасивна и Филип, защото е прекомерно изразителен. Двамата още на следващия ден ще се изправят в безмилостна борба за своето оцеляване против Супергероите Фейгин и Виктория.

И в трите племена състезателите започнаха да разпростират своите тактики, а първите обединения към този момент са факт. Женската коалиция в Безстрашните възнамерява кои да бъдат идващите преференциални за племето капитани. Предложените на Джаферович саби на спасението останаха загадка, споделена единствено с Ралица и Михаела. В племето на Супергероите страстите взеха превес, а взаимоотношенията сред Цветан и Виктория се трансфораха в мистерия за племето. Междувременно в Непобедимите капитанът Куков се сблъска със мощния темперамент на водача Генчо.

Дали напрежението в племената ще продължи? Какви борби чакат играчите на Арената? Кой ще се избави и кой ще бъде първият изнемощял в четвърти сезон на “Игри на волята: България ”? - ще стане ясно през днешния ден в 21:00ч. по NOVA.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР