Неписаното правило при Gen Z е просто - ако не

...
Неписаното правило при Gen Z е просто - ако не
Коментари Харесай

На гости на поколение nova с фотографа Таня Дечева: Перфектното вече не е на мода

Неписаното предписание при Gen Z е просто - в случай че не сме качили стори в Instagram от нощес, празненството е било кофти. Добрият ваучър е безкрайна верига сторита от нощни фотоси или 360-градусови видеа.

Зад всички тези сторита обаче, стои огромно количество материал, който в никакъв случай няма да види бял ден. Защото хубавата фотография на мрачно рядко се получава от първия път.

Това е една от аргументите положителната нощна камера да е значима. Huawei са повече от наясно с този факт и по тази линия са и напъните им в последните модели на марката, в това число тези, насочени към по-младото потомство като серията nova.

 На посетители на потомство nova с фотографа Таня Дечева: Перфектното към този момент не е на мода

на първо време хваща окото със своята 8 MP предна камера. Оказва се обаче, че нощните фрагменти са един от скритите му гении. Вадим го нескрито благодарение на студентите по снимка в НАТФИЗ и техния асистент-преподавател Таня Дечева. Тя е част от журито на тазгодишния състезанието по снимка “XMAGE ”, проведен от Huawei България.

В него може да вземат участие всички консуматори на смарт телефони Huawei до 15 август 2023 и да завоюват Huawei P60 Pro. Темата тази година е „ Повече светлина в моята история “. Всички фрагменти би трябвало да бъдат споделени във Фейсбук или Instagram с хаштаг. Пълните условия може да видите.

Четирима от студентите на Таня тестват камерата на смарт телефона nova 11 Pro в региона на портретната снимка в действителна обстановка на празненство конюнктура, която насочва съществени провокации заради слабото и комплицирано осветяване. В ролята на обекти за портретите са моделите на Ивет Фешън – Ясна, Стилиана, Мила и Никол, готови от стилистите Слав и Хубен. Резултатът ясно демонстрира ярката детонация, която се получава при срещата на положителните технологии и богатото въображение на “селфи поколението ”.

 huawei nova 11 Pro, натфиз студенти, никола узунов, ivet fashion модел - Мила

Колкото до самата Таня, тя също не е доста надалеч от поколението nova. Само няколко години я разделят от най-младите ѝ студенти и по тази причина тя знае доста добре какво желаят те. Запалена е по фотографията още от дребна, когато е трябвало да се лимитира с 36-те пози на фамилния фотоапарат. По-късно, откакто е “надула главата на родителите си ”, получава първия си дигитален фотоапарат и оттогава до момента очите ѝ постоянно търсят обекти за снимане.

Страстта естествено я води във факултета по Екранни изкуства на НАТФИЗ, където през днешния ден към този момент е помощник учител по снимка и написа докторска дисертация под управлението на проф. Иглена Русева. Когато не преподава, развива свои самостоятелни планове, снима събития, или излиза със студентите отвън Академията.

А ето какво още ни описа Таня Дечева за срещата на поколението nova с обектива на Huawei nova 11 Pro.

 Таня Дечева изявление НАТФИЗ

Кажи ми на първо време за какво е толкоз мъчно да създадем хубава фотография в празненство конюнктура?

Най-сложно е осветлението, тъй като в клуба нямаш надзор върху светлините, а цялата снимка, още по формулировка значи “рисуване със светлините ”. Съответно най-голямото предизвикателство пред нас беше да режисираме едно клубно осветяване, само че с задоволително хубава светлина, с цел да да наподобява добре индивидът на фотографията.

Особено когато светлината е мигаща, както в клубовете, това е доста мъчно.

Какви препоръки би ни дала за фотоси в клуба, когато нямаме опция да режисираме осветлението?

Първо, не ползвайте мълния, тъй като тя в действителност прави нещата много плоски - вие ще сте осветени, а зад вас ще е мрак.

Интересното при нощния режим на камерата на Huawei nova 11 Pro е, че той прави няколко фрагмента и по-късно софтуерът ги наслагва. Така лицето ще е задоволително осветено, само че и ще се смесят в допълнение всички мигащи светлини. Аз дори опитах с с нощния режим в градска среда, заснемайки инцидентни детайли на улицата - фотографията се случва малко по-бавно, само че по-късно има безусловно всички светлини.

А най-лесният съвет - за хубава нощна фотография, отидете някъде, където не мига осветлението.

 huawei nova 11 pro ревю, камера, фотоси
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР