Непълнолетният син на началника на полицай №1 в Самоков Васил

...
Непълнолетният син на началника на полицай №1 в Самоков Васил
Коментари Харесай

Син на полицай №1 в Самоков грозно потъпка закона ВИДЕО

Непълнолетният наследник на началника на служител на реда №1 в Самоков Васил Попов постоянно кара мотопед без да има удостоверение за ръководство. Това оповестиха възмутени поданици на града, които изпратиха и клип с невръстния моторист, представени от Trafficnews.

Припомняме, че преди дни стана ясно, че 14- годишен възпитаник от Самоков е аварирал с мотора си, при което е потърпевш юноша.

Момчето се оказа наследник на Георги Мурунов, който е чиновник в локалната Криминална полиция. Модата хлапета да се вършат на рокери обаче се оказа годна и за други наследници на чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Самоковци настояват, че целият град знае, че и синът на началника на полицията Васил Попов също ръководи скутер без шофьорска брошура. Момчето е на 13 години и постоянно е засичано с компания хлапета, които фучат с мотори без да се тормозят. При това майка му също е кадър на вътрешно министерство.

„ Законите би трябвало да важат за всички, по тази причина е възмутително чиновниците на реда да дават неприятен образец. А и кой ще е отговорен, в случай че стане инцидент”, декларират локалните хора.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР