Непълнолетният младеж, разследван за хулиганска проява в центъра на Видин,

...
Непълнолетният младеж, разследван за хулиганска проява в центъра на Видин,
Коментари Харесай

Прокуратурата във Видин повдигна обвинение срещу агресивния младеж, ритал бездомник в центъра на града

Непълнолетният юноша, разследван за хулиганска демонстрация в центъра на Видин, е притеглен в качеството на обвинен.
Вчера, Районната прокуратура в града, е привлякла към наказателна отговорност малолетния В.И., който повали на земята с ритник в гърба възрастен мъж в крайдунавския град.



Нападателят е упрекнат за осъществени от него закононарушения по член 325, алинея 1 и по член 131, алинея 1, вр. член 130, ал.2 от Наказателен кодекс – безчинство и нанасяне на телесна щета.
Разследването по случая е почнало след оповестен в обществените мрежи клип със снимана експанзия на централна улица в Видин.
Установено е, че на 12.10.2020 година, на обществено място в града, в региона на Банка ДСК, младежът два пъти блъснал с крайник в региона на гърба петдесет и осем годишен мъж – Васко Георгиев. Вследствие на осъщественото по отношение на него нахлуване потърпевшият паднал и получил телесна щета.
С непристойните си дейности причинителят жестоко нарушил публичния ред и изразил очевидно пренебрежение към обществото. Освен експанзията, изразена посредством физическото принуждение, обвиненият отправил и обидни думи към Васко.
Работата по случая продължава под наблюдението на Районна прокуратура – Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР