Неотдавна се появи информация, че флагманският смартфон Huawei P11 ще

...
Неотдавна се появи информация, че флагманският смартфон Huawei P11 ще
Коментари Харесай

Huawei P11 изглежда ще има тройна основна камера

Неотдавна се появи информация, че флагманският смарт телефон Huawei P11 ще има двойна съществена камера с висококачествената оптика на Leica.
Според този слух, устройството ще може да прави фотоси със смайваща резолюция от 40 мегапиксела. А през днешния ден обществената мрежа Weibo бе качено тийзърно изображение, което демонстрира, че Huawei P11 ще бъде първият в света смарт телефон с тройна съществена камера.



Счита се, че това изображение е публично и демонстрира, че флагманът ще има тройна камера, сложена на задния панел на телефона. Ако се вгледаме по-внимателно в обективите, ще забележим, че те са с друг размер. Според тази информация, с помощта на тройната камера Huawei P11 ще може да получава 100% повече светлина от класическите решения, с помощта на което фотосите ще бъдат извънредно висококачествени при всевъзможни условия. Специалистите на XDA смятат, че може би това ще се окаже най-хубавият смарт телефон в историята.



Очаква се новият смарт телефон да бъде показан по време на ревюто MWC 2018, което е оповестено за края на февруари в Барселона. На това събитие се чака анонсът и на Samsung Galaxy S9, LG G7 и Xiaomi Mi 7, употребяващи новия чип Snapdragon 845.

Според изтеклата към сегашен ден информация, Huawei P11 ще се базира на SoC HiSilicon Kirin 970 с 8 ядра и интегриран невронен процесор.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР