Неотдавна Емилия се похвали, че е повече от доволна от

...
Неотдавна Емилия се похвали, че е повече от доволна от
Коментари Харесай

Емилия спря цигарите и върна гласа си от младини


Неотдавна Емилия се похвали, че е повече от удовлетворена от резултата от отхвърли й от цигари, защото си е върнала гласа от младините.

 

Хитовата певица призна, че в никакъв случай не е вярвала, че този недостатък може да е такава голяма спънка. Разбрала го неотдавна, когато влезнала в студиото да запише отначало песента „ Българи юнаци “, показана преди дни.

 



Преди да спре цигарите, Емилия не усещала да пречат на гласа й, защото била пушачка много години от съзнателната си кариера.

Признава, че нямала визия какво е без тях. Когато обаче забременяла с Жоржина през лятото на 2021 година ги отказала и до през днешния ден не е запалила нито една.

 

Решила да опитва да запише в студиото  песента „ Българи юнаци “, която имала от пет години.

Останала очарована от чистия й глас, който звучал неповторимо и доста се изкефила. Дори изпяла песента на един мирис.

 

А откогато има песента, тя я е записвала повече от 10 пъти, само че не се решавала да я показа, тъй като все нещо не й достигало. След като записала последния път й харесало кристалното й звучене, а румънският хитмейкър Кости Йонита, който е създател на музиката и аранжимента, внесъл дребни промени. Емилия била сигурна, че е време да я показа пред аудитория.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР