Неотдавна бе официално бе обявено, че анонсът на смартфона Xiaomi

...
Неотдавна бе официално бе обявено, че анонсът на смартфона Xiaomi
Коментари Харесай

Нови реални фотографии на на смартфона Xiaomi Mi MIX 2S от всички страни

Неотдавна бе публично бе оповестено, че анонсът на смарт телефона Xiaomi Mi MIX 2S ще се състои на 27 март 2018 година.
Очаква се новият телефон да бъде едно от най-технологичните и скъпи мобилни устройства на този производител. Преди няколко часа в обществената мрежа бяха оповестени две действителни фотографии, даващи опция новия телефон да бъде огледан от всички страни.



Xiaomi Mi MIX 2S малко се разграничава от класическия модел, излязъл през месец септември предходната година. Но фотографията демонстрира, че екранът заема към 85% от предния панел на устройството. Рамките в профил и от горната страна са доста тънки, само че производителят е нямало по какъв начин да избегне долната рамка, на която са сложени предната камера и датчиците.



Задният панел на Xiaomi Mi MIX 2S е изработен от закалено стъкло или може би това е гладък до искра метал. Но това не е изключително евентуално, тъй като производителят наскоро сподели, че се употребява безжично зареждане. А това може да стане единствено в случай че корпусът е изработен от стъкло или керамика.



В левия горен ъгъл се вижда двойната съществена камера, сходна на камерата на iPhone X. Скенерът за пръстови отпечатъци е кръговиден и е ситуиран в средата на предния панел.

На фотосите се вижда залепен стикер със серийния номер на Mi MIX 2S, IMEI и други данни, което значи, че смарт телефонът е подготвена за продажби и това не е някакъв първообраз.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР